0,00 kr.
0

Veste

Mangler du en vest til ophold på Limfjorden? Hos Fur Event kan du leje en vest. Vi har redningsveste til børn og svømmevest til voksne. Alle vores veste er CE godkendt og overholder danske standarder.

Vandkikkert

Udforsk Limfjordens bund med denne vandkikkert. Det eneste denne kræver er den rette højde til at kunne holde den og kigge ned i den. Den er sjov og lærerig for alle aldre.

Våddragt & Badesko

Dette sæt er et godt supplement til ture på Limfjorden i eks. kajak eller SUP-board. Vi har størrelser til større børn og voksne. Det er muligt at leje individuelt: Sko: 50,- Våddragt: 100,-

Kajak

Vores kajakker (sit-on-top kajakker) egner sig til aktiviteter for 1-3 personer. Den skiller sig ud fra en traditionel kajak ved at man sidder oven på kajakken og dermed ikke nede i kajakkens lukkede hul. Denne sit on top kajak giver mulighed for at komme på vandet og er den ultimative måde at blive kølet ned i sommervarmen. Velegnet til surf, leg, stabil nok til at fiske og snorkle fra. De er også meget populære til ferie, korte weekendture eller bare et par timer ude på vandet. Kan let sejle med to voksne og et barn. Her har hele familien har muligheden for at komme på vandet sammen! Inkl. pagajer og veste Max. lastevægt er 200 kg.

SUP board

SUP board (Stand Up Paddleboard) er en meget populær aktivitet for både børn og voksne. Man vælger selv om man vil stå, sidde eller ligge på boardet, og med padlen (pagaj lignende udstyr) padle rundt på Limfjorden. Da der ikke er nogen rigtig eller forkert måde at transportere sig rundt på, kan alle være med til denne aktivitet. Inkl. er alt udstyr og vest, som skal benyttes ved ophold på vandet.
Translate »
0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen

  Skal du bruge cyklen inden 24 timer?

  Giv os et kald, hvis du hurtigst muligt har brug for leje eller du har nogle spørgsmål til reservation

  Regler og vilkår for bestilling

  Reservér her

  Lejeperiode:
  Fra solopgang til solnedgang

  Afhentning inden 24 timer: Kontakt os
  Afhentning efter 24 timer: Reservér herunder

  Bestil aktiviteter

  Vælg venligst et tal større end eller samme som 1.
  Vælg venligst et tal større end eller samme som 1.
  DD punktum MM punktum ÅÅÅÅ

  Dine informationer

  Dette felt er til validering og bør ikke ændres.