0,00 kr.
0

Fra De Caribiske Øer til Aarhus

WE LOVE
WHAT WE DO

Vores historie

Ideen til Surf Agency opstod i Caribien, hvor vi mødte hinanden i bølgerne ud for Den Dominikanske Republik. Det var i 2012. Dengang sad vi under palmerne på de hvide sandstrande og drømte om at skabe et liv sammen. Et liv, som skulle centrere sig om vores fælles store passion: Surfing.

Vi elsker alle former for surfing. Ud over stand up paddle (SUP), så er Michael en dedikeret kitesurfer. Finja har en stor kærlighed for klassisk bølgesurfing.

Da vi opdagede, at stand up paddle surfing var en stort set ukendt vandsport i Michaels hjemby Aarhus, stod vores mission klar: Vi ville bringe SUP-surfing til Aarhus-bugten. Vi var sikre på, at vi nok skulle få udbredt budskabet om stand up paddle og få aarhusianererne med på bølgen. I Finjas hjemby Hamborg var sporten boomet, så vi var sikre på, at den også ville blive taget godt imod i Aarhus.

Vi startede med et lille surferkontor på Trøjborg, mens vi holdt kurser og udlejede SUP boards fra en trailer på Aarhus Lystbådehavn. Siden da er det gået rigtigt stærkt. I sommeren 2016 åbnede vi vores surf-oase på Fiskerivej, og i dag tilbyder vi SUP Club, SUP kurser og events, board-udlejning og surfer sauna. 

Sammen med en masse lokale surfer-entusiaster, har vi fået skabt det liv, vi drømte om på standen i Caribien. Vi lever i dag midt i en surf-kultur, som blomstrer løs. I 2020 åbnede vi Surf Cafe på Marselisborg Havn, fordi vi gerne vil gøre det muligt for endnu flere mennesker at komme med os på vandet. Samtidig vil vi med cafeen skabe et sted fyldt med feriestemning og surfer-vibes hele året.

Kom forbi og sig aloha på Surf Agency eller i Surf Cafe. Alle er velkommen! 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores lille stykke af Caribien på Fiskerivej og Marselisborg Havn.

Aloha, 

Finja og Michael

Vores rejse

2010

Her kommer snart tekst.

2012

Her kommer snart tekst.

2014

Her kommer snart tekst.

2016

Her kommer snart tekst.

2018

Her kommer snart tekst.

Besøg Surf Cafe

Sulten eller tørstig?

Kig forbi vores Surf Café på Marselisborg Havn. Caféen tilbyder god
økologisk kaffe, brunch, frokost og aftensmad alt afhængig af årstiden.

Slap af og nyd den smukke havudsigt fra vores solrige terrasse, mens du
smager vores spændende variation af øl, vine, drinks, lækre økologiske
sodavand og limonade

Vi glæder os til at se dig!

Translate »
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop