0,00 kr.
0

Fur Guide

Vandrekort Fur

Når du skal ud og opleve Furs skønne natur, så kan det være en fordel at medbringe et vandrekort over Fur.

Fur er særlig kendt for den skønne og unikke natur. På kort afstand kan du opleve smukke Moler-skrænter på nordkysten og kort derfra ligger de smukkeste strande på Færker Odde. Inde i landskabet byder naturen på flere perler i form af Bette Jens’ Hyw, Gråsten, Molermanden og mange flere skønheder.

Naturstyrelsen har udarbejdet et flot vandrekort med forskellige vandreture og vandreruter på Fur.

På dette vandrekort kan du se hvilken vandrerute, der er anbefalet på de forskellige dele af øen.

Vandrekort over Fur kan findes ved Naturstyrelsen på følgende link: https://naturstyrelsen.dk/publikationer/turfoldere/himmerland/fur/ 

Vandrekortet kan findes ved Fursund Turistinformation på Stenøre 10 og på udvalgte lokationer på øen.

Ønsker du en unik vandreoplevelse, så skal du deltage på Nature Walk, som bliver afholdt på Fur i løbet af året.

Kontakt os og hør hvornår vi planlægger vores næste Nature Walk på Fur

Fur er kendt for sine unikke landskaber, som inkluderer åbne flade stykker i landskabet og stejle skrænter langs kysten, og disse områder tilbyder fantastiske muligheder for vandring og vandreture.

Der er flere stier og vandreruter på Fur, som du kan følge, og de fleste af dem er godt markeret. Undervejs vil du se en fantastisk udsigt over Limfjorden og den omkringliggende natur.

Det er vigtigt at være forsigtig og tage de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger, når man vandrer langs skrænterne på Fur. Sørg for at bære passende fodtøj og tøj, tag rigeligt med vand og snacks med, og følg altid de anbefalede vandreruter og stier for at undgå risici eller farlige situationer.

Husk, at du kan finde vandrekort over Fur forskellige steder på øen, bl.a. ved Fursund Turistinformation på Stenøre 10, 7884 Fur

Translate »
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop