0,00 kr.
0

Firmaevent

Firma Event

Book et SUP firmaevent og bliv udfordret med sjove balance- og samarbejdsøvelser. Alle kan være med – og vi lover jer, at I har en masse at tale om, når I kommer tilbage på arbejdspladsen. Den står på konkurrencer og udfordringer – få en unik og anderledes dag sammen med dine kollegaer.

SUP Teambuilding

SUP teambuilding er en perfekt måde at styrke sammenholdet på. Samtidig skabes gode minder og grin, som I vil tale om mange år frem. 

Teambuilding skaber bedre kommunikation og samarbejde mellem kollegaer. Teambuilding er en gode måde at få rystet nye medarbejdere sammen med gamle. Det kan kickstarte nytårskuren, det nye koncept eller det kan være for at fejre de gode resultater. Det er også en rigtig god måde at være sammen på blot for hyggens skyld.

Sådan foregår et Teambuilding event hos os

Stand up paddle er for alle i firmaet. Få et skræddersyet teambuilding event hos Surf Agency. Vi tilpasser os jeres niveau. Surf Agency sørger for godt begyndervenligt udstyr, så det er let for alle at komme i gang. Samtidig kan vi gøre det lidt sværere for dem i firmaet, der skulle have erfaring med SUP. Vi tilpasser aktiviteter, så det ikke nødvendigvis er dem, der er i bedst form eller har bedst balance, der “vinder”.

Velkomst og udstyr

Når I ankommer til jeres firmaevent hos Surf Agency, får I udleveret våddragter og andet nødvendigt udstyr. I har selvfølgelig mulighed for at benytte vores omklædningsfaciliteter.

Introduktion

Inden vi tager på vandet, får I en kort introduktion til stand up paddle

På vandet

Vores dygtige instruktører sørger for, at jeres teambuilding tilpasses jeres niveau og ønsker. Uanset om I vil have den aktive konkurrenceprægede aktivitet, en hyggetur eller måske SUP Yoga, så sørger vi for en god udendørsoplevelse for alle.

Ekstra oplevelser

Forlæng den gode Ahola-stemning med efterfølgende outdoor wellness. Slap af og nyd varmen og hyggen i vores sauna, mens I gennemgår, hvem der scorede det bedste mål i SUP Polo eller hvilket hold, der havde den bedste strategi under SUP stafetterne.

Vores erfaring
gør dit team
endnu bedre

Surf Agency har mange års erfaring med teambuilding. Vores dygtige instruktører sammensætter et arrangement, der passer til netop jeres firma. Der er masser af surfervibes, når vores passionerede instruktører tager jer med på vandet til konkurrencer, samarbejdsøvelser og sjove udfordringer. 

Vi tager udgangspunkt i et gennemtestet program, der altid tilpasses den enkelte gruppe – ALLE kan være med. Vores stand up paddle teambuilding i Aarhus egner sig perfekt til personaleturen, sommerfesten eller rystesammenturen. 

Om så I er 4 eller 100 ansatte, så er vi klar til at give jer en fantastisk oplevelse.

Vi sørger for, at jeres team får en sjov dag på vandet, hvor I får skubbet jeres grænser og prøvet jer selv af i nye situationer sammen som team.

Nice to know
om vores
firma events

Alkoholvilkår

Det er IKKE tilladt at indtage alkohol før vandsportsaktiviteter – men I er velkommen til at feste bagefter! Surf Agency forbeholder sig retten til at afvise berusede personer. Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer på Surf Agency’s og Hantwerks fælles udeområde.

Hvad skal jeg have med?

Medbring badetøj og håndklæde (evt.
skiundertøj og uldsokker i vintermånederne).
Solcreme til de solrige dage. Alt udstyr er
inkluderet: Våddragter, veste, svømmeveste,
SUP boards og paddler. I
de koldere måneder
har vi også neoprensko, -handsker og huer,
så alle kan holde varmen.

Sikkerhed på vandet!

Alle vores instruktører er certificeret og uddannet under Dansk Sejlunion og Dansk Surf & Rafting Forbund / ISA. Det sikrer både gode events og høj sikkerhed på vandet.

Hvad med vejret?

Det er heldigvis sjældent, at vi har
måtte aflyse et arrangement pga.
dårlige vejrforhold. Regnvejr er ikke
en forhindring for at tage på vandet
(vi bliver våde alligevel), men af
sikkerhedsmæssige grunde aflyser vi,
ved meget kraftig blæst, lyn og torden.
I tilfælde af, at Surf Agency aflyser pga
urimelige vejrforhold refunderes
betalingen selvfølgelig.

Vores firma event pakker

Teambuilding kan varmt anbefales

En virkelig hyggelig eftermiddag med to timer på sup boards. God og grundig instruktion for begyndere og derefter fri leg. Klart en anbefaling og et besøg værd!

Christian

Translate »
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shop