Yoga/Pilates på SUP board

YOGA/PILATES PÅ SUP BOARD

Yoga/Pilates på SUP board (Stand up paddle)

Prøv de skønne Yoga og Pilates øvelser på SUP (Stand Up Paddle) boardet. Det er en fantastisk og unik oplevelse, som du ikke får mange steder. Lisbeth er underviser og hun har undervist både børn og voksne på sommerskole, Smukfest, Club La Santa, Skive Havn og nu er turen kommet til Fur. Aktiviteten afholdes i gåafstand fra færgen og havnemiljøet øst for færgen. Kombination af at flyde på vandet, mærke vind og vejr omkring dig sammen med de rolige yoga og pilatesøvelser, bliver både en helt meditativ oplevelse, men også ret sjovt for hele familien. Det er ikke så svært, som det måske kan lyde til. Du behøver ikke at have erfaring hverken med SUP, yoga eller Pilates - du bliver guidet roligt frem og er i trygge hænder. - Øvelserne er meget stille og roligt og vi starter liggende og bevæger os derefter op i siddende og knæfirestående, så tyngdepunktet er lavt og berøringsfladen med boardet er stort, hvilket gør det nemmere end at stå op og padle for nogle. - Langsomt bevæger vi os mere i stående stilling, men da har du allerede vænnet dig til boardets bevægelser og din balanceevne er blevet skærpet, og du behøver ikke udfordre dig selv mere end du har lyst til. De fleste kommer dog med hele vejen, trods bange forudanelser fra starten af - det er nemlig ret så sjovt og spændende, når du først kommer igang. - Der er plads til max 8 pr hold, da det er antallet af boards som kan sikres til undervisernes platform, så du ikke flyder rundt helt alene. - Beklædning kan både være badetøj, træningstøj, våddragt og bare tæer eller skridsikre sko (det skal bare kunne tåle at blive vådt). Svømmevest skal medbringes og det er muligt at låne svømmevest på stedet. Der tages forbehold for ændringer og aflysninger ift vejret, så alle sikres en god oplevelse. S

Oplev Limfjorden på øen Fur

Det er en fantastisk og unik oplevelse på Limfjorden, som du ikke får mange steder. Kombination af at flyde på vandet, mærke vind og vejr omkring dig sammen med de rolige yoga og pilatesøvelser, bliver både en meditativ og sjov oplevelse.

Tur for hele familien

Øvelserne er meget stille og roligt og vi starter liggende og bevæger os derefter op i siddende og knæfirestående, så tyngdepunktet er lavt og berøringsfladen med boardet er stort, hvilket gør det nemmere end at stå op og padle. Både børn og voksne kan deltage.

Personlig og professionel guide

I bliver guidet igennem og undervist af den erfarne fysioterapeut og master i Pilates, Lisbeth Bundgaard, som har undervist yoga/Pilates på SUP i både ind- og udland, samt for både børn og velvoksne folk.

Mødested for event

Aktiviteten afholdes i gåafstand fra færgen og havnemiljøet øst for færgen. Mødestedet er ved færgelejet på Fur.

Udfyld nedenstående formular for forespørgsel på pris

Booking forespørgsel
Forespørgsel fra fur-event.dk
Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at besvare dine spørgsmål. Har du særlige ønsker/præferencer for dit event, så sammensætter vi det, som du ønsker det.

Har du spørgsmål til dette event? Vi tilpasser eventet til dig

Flere events hos Fur Event

Herunder kan du finde inspiration fra Fur Events andre aktiviteter.

Kontakt os for pris

Naturbingo

Gå på opdagelse i Furs skønne natur med en naturbingo-bakke i hånden. Tag familien med og gå på opdagelse efter naturmaterialer på strand, i skov, langs vejkanter, i den urørte natur. Vi tilpasser gerne aktiviteten, så den passer til dit nærområde.

Kontakt os for pris

Mountainbike - guidet tur - øvet

Turen rundt på mountainbike cyklen foregår på den østlige del af Fur med en lokalkendt guide. Guiden vil undervejs gøre stop på turen og fortælle om landskabet og naturen.

Kontakt os for pris

Snit og snak

Snit og snak indeholder - Hyggeligt samvær, gode snakke, kaffe/the og snitte i træ – I en tid, hvor digitale fællesskaber og online samtaler fylder mere og mere vil vi mødes i naturen og snakke om forskellige emner og hygge os med kaffe/the og snitte i træ samtidig.
Comments are closed.