Stand up paddle board (SUP) – Udlejning

Stand up paddle board (SUP) - Udlejning

Leje af Stand up paddle board (SUP) på Fur

Lej et Stand Up Paddle board (SUP-board) på Fur, og nyd roen og udsigten på fjorden. Hent SUP boards ved os, lån vores trailer og du er klar til at tage på vandet. Du kan også få leveret boards på din adresse efter aftale med os. Når man bruger et SUP-board står, sidder eller ligger man på boardet og padler i vandet. Det er mere roligt end surfing, da høje bølger ikke er nødvendig. Der er stadig mulighed for at udfordre ens balance og teknik. Hos Fur Event kan du leje et oppusteligt SUP-board, du selv transporterer til stranden eller vi kan aftale transport ved booking. Ved stranden pumpes den op og søsættes - klar til brug. Med i lejen er - SUP-board - Pumpe - Padle - Svømmevest - Vejledning til at puste board op, få den i vandet og komme op på den Ekstra leje: - Våddragt og sko - Snorkel Sammenpakket SUP-board, padle, leash og pumpe fylder ca. 95x30 cm. Afhentning og returnering sker på Søndergårdevej 26 - medmindre andet aftales. Der er mulighed for gratis parkering i området. Vi forebeholder os retten til at aflyse leje ved uforsvarligt vejr - eksempelvis kraftig regn, blæst, torden og lyn.

Pris:
200 kr. / 3 timer
300 kr. / hel dag

Leje af våddragt+sko:
100 kr.

Leje af
snorkel og dykkermaske
100 kr.

Booking forespørgsel
Forespørgsel på udlejning Fur Event
Afkrydsning af aktiviteter til leje
Har du spørgsmål til aktiviteten? Vi tilpasser gerne udlejningen til dig -

Flere udlejningsmuligheder hos Fur Event

200,-

/fra 2 timer

Mountainbike (MTB)

Lej en mountainbike (MTB) hos Fur Event, og tag på tur i Furs natur. På Fur er der stor variation i landskabet og naturen, og derfor er det spændende at opleve det på tæt hold fra en cykel.

200,-

/fra 3 timer

Discgolfsæt med kurv

Du kan leje et discgolfsæt, som du kan tage med hjem i haven, i skoven eller et andet sted, hvor I kan designe jeres egen bane med den medfølgende kurv.

200,-

/fra 3 timer

Kæmpe Klodsmajor

Har du gæster på besøg og vil I lave noget lidt anderledes i haven eller indenfor? Kæmpe Klodsmajor er sjovt for både børn og voksne - og folk der blot kigger på 🙂
Comments are closed.