Snit og Snak

Snit og Snak

Beskrivelse af Snit og Snak

- Hyggeligt samvær, gode snakke, kaffe/the og snitte i træ – I en tid, hvor digitale fællesskaber og online samtaler fylder mere og mere vil vi mødes i naturen og snakke om forskellige emner og hygge os med kaffe/the og snitte i træ samtidig. - Samtaleemne(r) tilpasset dit/jeres ønske - Samtalesalon er et begreb for en måde at snakke sammen på og samtalen styres delvist af en facilitator. Snakken udforsker deltagernes syn og holdninger. - Ingen forventninger til dig - Der er ingen forventninger til dig som deltager andet end at du har lyst til at snitte lidt i træ og snakke lidt med os andre deltagere.

Varighed

Varigheden tilpasses dit/jeres ønsker og rammer. Vores erfaring er, at 60 minutter er passende tid til en omgang Snit og Snak. Aktiviteten kan kombineres med madlavning, bålhygge mv. tilpasset jeres event.

Antal deltagere

Antallet af deltagere kan variere. Vi drøfter sammen muligheden for at lave mindre grupper, hvis det vurderes at være en god løsning for din/jeres gruppe ud fra alder, formål, kendskab til hinanden mv.

Facilitator

Til hvert Snit og Snak arrangement er der en facilitator. Facilitatoren guider samtalen og sørger for at alle bliver hørt. Facilitatorens rolle er desuden at hjælpe samtalen på vej videre, hvis der opstår pauser.

Mødested

Snit og Snak kan afholdes på steder med tilgang til bålplads. Enten i en etableret bålhytte eller i vores medbragte tipi. Du skal ikke forberede noget, da vi kan medbringe alt udstyr.

Udfyld nedenstående formular for forespørgsel på pris

Booking forespørgsel
Forespørgsel fra fur-event.dk
Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at besvare dine spørgsmål. Har du særlige ønsker/præferencer for dit event, så sammensætter vi det, som du ønsker det.

Har du spørgsmål til dette event? Vi tilpasser eventet til dig

Flere events hos Fur Event

Herunder kan du finde inspiration fra Fur Events andre aktiviteter.

Kontakt os for pris

Naturbingo

Gå på opdagelse i Furs skønne natur med en naturbingo-bakke i hånden. Tag familien med og gå på opdagelse efter naturmaterialer på strand, i skov, langs vejkanter, i den urørte natur. Vi tilpasser gerne aktiviteten, så den passer til dit nærområde.

Kontakt os for pris

Mountainbike - guidet tur - øvet

Du kan leje et discgolfsæt, som du kan tage med hjem i haven, i skoven eller et andet sted, hvor I kan designe jeres egen bane med den medfølgende kurv. I sættet medfølger discs og en mobil kurv til discgolf. Med i tasken hører 5 sæt discs (driver, midrange og en putter) og en transportabel kurv til discgolf.

Kontakt os for pris

Mountainbike (MTB) - UDLEJNING

Lej en mountainbike (MTB) hos Fur Event, og tag på tur i Furs natur. På Fur er der stor variation i landskabet og naturen, og derfor er det spændende at opleve det på tæt hold fra en cykel. Med en MTB er der god mulighed for at begå sig i det bakkede landskab på forskellige underlag.
Comments are closed.