Sanketur på Fur – uge 42

Sanketur på Fur - uge 42

Vi går på en sanketur på Fur

Kom og vær med, når vi fylder kurven med vilde planter, urter, bær eller hvad vi ellers finder på gåturen. Måske du kan smage noget nyt eller få øjnene op for nye råvarer til din madlavning. Vi går på sanketur, hvor der samles spiselige urter. Hvor sanketuren finder sted fastlægges, når vi nærmere os for at sikre en lokation med mulighed for at fylde kurvene godt. Besked herom senere. Medbring tøj og sko efter vejret, kurv og saks. Turen går rundt i Furs skønne natur, hvor vi oplever landskabet og sanker forskelliget. Undervejs taler vi om forskellige planter og urter, som vi støder på og som kan indgå i den daglige madlavning. Vi snakker om hvordan "ukrudt" kan forvandles til lækker spiselig mad. Turen indeholder ikke madlavning. Ej heller sankning/vejledning af svampe. I billetten er inkluderet 2 timers sanketur, opskriftshæfte, hvori urter mv. kan benyttes. Derudover afsluttes dagen med kaffe/te og kage. OBS. På turen vil der ikke blive vejledt i svampe.

Oplev nye steder på øen Fur

Sanketuren kan afholdes forskellige steder i naturen. Vi har til dette event fundet en placering, som passer til sanketurens indhold.

Tur for hele familien

Denne aktivitet aktiverer alle familiens medlemmer. De små kan få hjælp af de store eller voksne til at plukke naturens råvarer. De store børn og voksne kan fordybe sig i naturen, som vi går rundt i.

Personlig og professionel guide

På dagen vil der være en guide, som kan hjælpe med at introducere til nogle af Furs naturs spiselige råvarer.

Mødested for event

Mødestedet for event kan variere alt efter årstiden og omgivelserne. Du modtager besked om mødested, når datoen nærmer sig.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at besvare dine spørgsmål. Har du særlige ønsker/præferencer for dit event, så sammensætter vi det, som du ønsker det.

PRIS

14 år og ældre: 100,-

6-13 år: 50,-

0-5 år: 0,-

Køb billetter her

Booking på event

Du er tilmeldt, når du betaler billetterne

Overfør det samlede beløb for antal deltagere til Mobilepay 557117
Skriv aktivitetens navn og antal deltagere

Ved spørgsmål kontakt os på tlf. 28942895

Har du spørgsmål til dette event? Vi tilpasser eventet til dig

Flere events hos Fur Event

Herunder kan du finde inspiration fra Fur Events andre aktiviteter.

Kontakt os for pris

Naturbingo

Gå på opdagelse i Furs skønne natur med en naturbingo-bakke i hånden. Tag familien med og gå på opdagelse efter naturmaterialer på strand, i skov, langs vejkanter, i den urørte natur. Vi tilpasser gerne aktiviteten, så den passer til dit nærområde.

Kontakt os for pris

Discgolf - discs og kurv

Du kan leje et discgolfsæt, som du kan tage med hjem i haven, i skoven eller et andet sted, hvor I kan designe jeres egen bane med den medfølgende kurv. I sættet medfølger discs og en mobil kurv til discgolf. Med i tasken hører 5 sæt discs (driver, midrange og en putter) og en transportabel kurv til discgolf.

Kontakt os for pris

Snit og snak

Snit og snak indeholder - Hyggeligt samvær, gode snakke, kaffe/the og snitte i træ – I en tid, hvor digitale fællesskaber og online samtaler fylder mere og mere vil vi mødes i naturen og snakke om forskellige emner og hygge os med kaffe/the og snitte i træ samtidig.
Comments are closed.