Påskeløb/-tur på Fur

Påskeløb & Påsketur på Fur

Påskeløb/-tur på Fur

I disse tider kan vi ikke samles om et hyggeligt og socialt påskearrangement. Vi har derfor arrangeret et coronavenligt påske”løb” – eller nærmere påske-køretur rundt på smukke Fur søndag d. 4/4-2021. Pris pr. deltager, der ønsker et påskeæg: 60 kr. inkl. billetgebyr Inkluderet i prisen er: - En flot køretur på smukke Fur - Et økologisk chokolade påskeæg (50 g.) (hvis vi skal tage højde for allergener eller andet bedes vi informeres inden onsdag d. 31/3-21) Det foregår sådan: 1. Tilmeld de antal personer, der ønsker et chokolade påskeæg på fur-event.dk (voksne eller andre, der ikke ønsker et påskeæg deltager gratis). 2. Om morgenen påskedag (søndag d. 4. april) modtager man en besked om hvordan og hvor turen starter. 3. Kør afsted på jagten i bil, sådan at deltagere på tværs af biler ikke er fysisk sammen. Af samme grund kan påskejagten foregå, når man har lyst. Den kan gennemføres hele påskedag. 4. Når man er heldig og har fundet det påskeharen har efterladt, tager man 1 påskeæg pr. betalende deltager. 5. Varighed er ca. 1 time – afhængigt af længden på jeres stop rundt på øen. Sammen skal vi på jagt efter påskeharens påskeæg – sammen på afstand.

Oplev nye steder på øen Fur

Turen går i bil eller cykel (anbefales kun for øvede pga. terræn og længde). Du vil se mange forskellige flotte steder på Fur.

Tur for hele familien

Kom og få en hyggelig dag, hvor I selv bestemmer tempo og varigheden på jeres tur. Alle medlemmer af familien kan deltage på denne tur.

Oplev Fur på egen hånd

Denne aktivitet kan også opleves på egen hånd, hvor man ser forskellige steder på Fur. Du bestemmer selv tempo og varigheden af din tur rundt på Fur

Mødested for event

Grundet Corona har vi ikke et samlingssted til denne aktivitet. Vi sender alle oplysninger om morgenen, hvorefter turen selv kan påbegyndes, når man ønsker det på dagen.

Køb billetter her:

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at besvare dine spørgsmål. Har du særlige ønsker/præferencer for dit event, så sammensætter vi det, som du ønsker det.

Har du spørgsmål til dette event? Vi tilpasser eventet til dig
Comments are closed.