Naturbingo – uge 42

NATURBINGO på FUr - uge 42

Kom og vær med til Naturbingo i efterårsferien

Kom og vær med, når vi går på opdagelse i Furs skønne natur med en naturbingo-bakke i hånden. Tag familien med og gå på opdagelse efter naturmaterialer på strand, i skov, langs vejkanter, i den urørte natur. I spillepladen indgår forskellige elementer fra den natur, som vi befinder os i på dagen. Mødestedet er ved parkeringspladsen ved Langstedhuller på Furs nordlige kyst. Adressen er: Langstedvej 4, 7884 Fur

Oplev nye steder på øen Fur

Naturbingo kan afholdes forskellige steder i naturen. Vi har til dette event fundet en placering, som passer til bingo-bakkens indhold.

Tur for hele familien

Denne aktivitet aktiverer alle familiens medlemmer. De små kan få hjælp af de store eller voksne til at få pladen fuld. De store kan lave en konkurrence, hvis de vil afprøve hvem der først får fyldt en plade.

Personlig og professionel guide

På dagen vil der stå en guide, som kan hjælpe med at angive steder, hvor alle tingene kan findes i området. Guiden har inden aktivitetens start være ude i området og fundet alle elementer.

Mødested for event

Mødestedet for event kan variere alt efter årstiden og omgivelserne. Se mødestedet for dette event øverst i beskrivelsen.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at besvare dine spørgsmål. Har du særlige ønsker/præferencer for dit event, så sammensætter vi det, som du ønsker det.

PRIS

1 stk. Bingobakke 75,-
(uanset antal deltagere)

Der er én præmie
pr. bingobakke

Køb billetter her

Naturbingo-booking

Du er tilmeldt, når du betaler billetterne

Overfør det samlede beløb for antal deltagere til Mobilepay 557117
Skriv aktivitetens navn og antal bingobakker

Ved spørgsmål kontakt os på tlf. 28942895 ved spørgsmål

Har du spørgsmål til dette event? Vi tilpasser eventet til dig

Flere events hos Fur Event

Herunder kan du finde inspiration fra Fur Events andre aktiviteter.

Kontakt os for pris

Naturbingo

Gå på opdagelse i Furs skønne natur med en naturbingo-bakke i hånden. Tag familien med og gå på opdagelse efter naturmaterialer på strand, i skov, langs vejkanter, i den urørte natur. Vi tilpasser gerne aktiviteten, så den passer til dit nærområde.

Kontakt os for pris

Discgolf - discs og net

Du kan leje et discgolfsæt, som du kan tage med hjem i haven, i skoven eller et andet sted, hvor I kan designe jeres egen bane med den medfølgende kurv. I sættet medfølger discs og en mobil kurv til discgolf. Med i tasken hører 5 sæt discs (driver, midrange og en putter) og en transportabel kurv til discgolf.

Kontakt os for pris

Snit og snak

Snit og snak indeholder - Hyggeligt samvær, gode snakke, kaffe/the og snitte i træ – I en tid, hvor digitale fællesskaber og online samtaler fylder mere og mere vil vi mødes i naturen og snakke om forskellige emner og hygge os med kaffe/the og snitte i træ samtidig.
Comments are closed.