Mountainbikes – Udlejning

Mountainbike (MTB) - udlejning

Leje af mountainbike på Fur

Lej en mountainbike (MTB) hos Fur Event, og tag på tur i Furs natur. På Fur er der stor variation i landskabet og naturen, og derfor er det spændende at opleve det på tæt hold fra en cykel. Med en MTB er der god mulighed for at begå sig i det bakkede landskab på forskellige underlag. Med i lejen er: - MTB cykel - Cykelhjelm - Lappegrej - Kædelås - Kort over Fur med forslag til cykelruter Leje i 3 timer: 200 kr. Leje for en hel dag: 300 kr. Afhentning og returnering sker på Søndergårdevej 26, 7884 Fur. Der er mulighed for parkering i området.

Pris:
200 kr. / 3 timer
300 kr. / hel dag

Booking forespørgsel
Forespørgsel på udlejning Fur Event
Afkrydsning af aktiviteter til leje
Har du spørgsmål til aktiviteten? Vi tilpasser gerne udlejningen til dig -

Flere aktiviteter hos Fur Event

200,-

/fra 3 timer

STAND UP PADDLE BOARD (SUP)

Lej et Stand Up Paddle board (SUP-board) på Fur, og nyd roen og udsigten på fjorden. Når man bruger et SUP-board står, sidder eller ligger man på boardet og padler i vandet.

200,-

/fra 3 timer

DISCGOLFSÆT MED KURV

Du kan leje et discgolfsæt, som du kan tage med hjem i haven, i skoven eller et andet sted, hvor I kan designe jeres egen bane med den medfølgende kurv. Med i tasken hører 5 sæt discs (driver, midrange og en putter) og en transportabel kurv til discgolf.

200,-

/fra 3 timer

KÆMPE KLODSMAJOR

Har du gæster på besøg og vil I lave noget lidt anderledes i haven eller indenfor? Kæmpe Klodsmajor er sjovt for både børn og voksne - og folk der blot kigger på 🙂
Comments are closed.