Mountainbike guidetur – begynder

Mountainbike guidetur - begynder

Mountainbike guidetur - begynder

Det er muligt at booke en tur for jeres egen gruppe eller deltage på et hold med andre. Krav til dit niveau: - Du har ikke prøvet mountainbike før eller - Du har måske lidt erfaring med mountainbike På denne guidede mountainbiketur for begyndere får du: - Guidet mountainbike tur på Fur med lokal guide - Fortællinger om Fur, landskabet og historie - Du vil opleve og smage på nogle af Furs lokale specialiteter Link til vores mountainbiketur for øvede: http://www.fur-event.dk/tour/mountainbike-guidetur-oevet/

Oplev nye steder på øen Fur

Turen rundt på mountainbike cyklen foregår på den østlige del af Fur med en lokalkendt guide. Guiden vil undervejs gøre stop på turen og fortælle om landskabet og naturen.

Tur for alle

Denne tur for begyndere tilpasses deltagernes niveau. Der vil i starten af turen blive introduceret til at køre på mountainbike.

Personlig og professionel guide

Jeres guide på turen har kendskab til det lokale landskab og natur på Fur. I er garanteret en guide, som kan fortælle om Fur og dens skønne natur.

Mødested for event

Turen starter fra Dagli' Brugsen på Fur, hvor det er muligt at parkere bilen og det er i gåafstand fra færgen.

Udfyld nedenstående formular for forespørgsel på pris

Booking forespørgsel
Forespørgsel fra fur-event.dk
Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at besvare dine spørgsmål. Har du særlige ønsker/præferencer for dit event, så sammensætter vi det, som du ønsker det.

Har du spørgsmål til dette event? Vi tilpasser eventet til dig

Flere events hos Fur Event

Herunder kan du finde inspiration fra Fur Events andre aktiviteter.

Kontakt os for pris

Naturbingo

Gå på opdagelse i Furs skønne natur med en naturbingo-bakke i hånden. Tag familien med og gå på opdagelse efter naturmaterialer på strand, i skov, langs vejkanter, i den urørte natur. Vi tilpasser gerne aktiviteten, så den passer til dit nærområde.

Kontakt os for pris

Mountainbike - guidet tur - øvet

Du kan leje et discgolfsæt, som du kan tage med hjem i haven, i skoven eller et andet sted, hvor I kan designe jeres egen bane med den medfølgende kurv. I sættet medfølger discs og en mobil kurv til discgolf. Med i tasken hører 5 sæt discs (driver, midrange og en putter) og en transportabel kurv til discgolf.

Kontakt os for pris

Snit og snak

Snit og snak indeholder - Hyggeligt samvær, gode snakke, kaffe/the og snitte i træ – I en tid, hvor digitale fællesskaber og online samtaler fylder mere og mere vil vi mødes i naturen og snakke om forskellige emner og hygge os med kaffe/the og snitte i træ samtidig.
Comments are closed.