Kæmpe Klodsmajor – Udlejning

Kæmpe Klodsmajor - Udlejning

Lej Kæmpe Klodsmajor på Fur

Spillet er ca. 1 meter højt, når spillet er sat op og klar til brug. Har du gæster på besøg og vil I lave noget lidt anderledes i haven eller indenfor (vær obs. på tunge klodser indendørs)? Kæmpe Klodsmajor er sjovt for både børn og voksne - og folk der blot kigger på 🙂 Byg et tårn, og se hvem der kan tage flest brikker uden at tårnet vælter og byg ovenpå. Pakkens indhold Dette sæt består af: - 4 kasser med i alt 66 brikker - Spilleregler Opsætning af udstyr Pak klodserne ud og stabel dem til et Klodsmajor-tårn. Det gøres således: 1. Læg tre klodser ved siden af hinanden på fast underlag. Hav god plads omkring spillestedet. 2. Læg derefter tre klodser mere oven på i den anden retning, så de lægger på tværs af klodserne nedenunder. 3. Læg klodserne skiftevis sådan til der står et tårn. Tårnet bliver cirka 1 meter højt. 4. Du er nu klar til at spille og regler for spillet findes sammen med spillet. Afhentning og returnering sker på Søndergårdevej 26.

Pris:
200 kr. / 3 timer
300 kr. / hel dag

Booking forespørgsel
Forespørgsel på udlejning Fur Event
Afkrydsning af aktiviteter til leje
Har du spørgsmål til aktiviteten? Vi tilpasser gerne udlejningen til dig -

Flere aktiviteter hos Fur Event

200,-

/fra 2 timer

STAND UP PADDLE BOARD (SUP)

Lej et Stand Up Paddle board (SUP-board) på Fur, og nyd roen og udsigten på fjorden. Når man bruger et SUP-board står, sidder eller ligger man på boardet og padler i vandet.

200,-

/fra 2 timer

MOUNTAINBIKE (MTB)

Lej en mountainbike (MTB) hos Fur Event, og tag på tur i Furs natur. På Fur er der stor variation i landskabet og naturen, og derfor er det spændende at opleve det på tæt hold fra en cykel. Med en MTB er der god mulighed for at begå sig i det bakkede landskab på forskellige underlag.

200,-

/fra 3 timer

DISCGOLF MED KURV

Du kan leje et discgolfsæt, som du kan tage med hjem i haven, i skoven eller et andet sted, hvor I kan designe jeres egen bane med den medfølgende kurv. I sættet medfølger discs og en mobil kurv til discgolf. Med i tasken hører 5 sæt discs (driver, midrange og en putter) og en transportabel kurv til discgolf.
Comments are closed.