Discgolf med mobil kurv – Udlejning

Discgolfsæt med kurv - Udlejning

Lej discgolf på Fur

Et af Danmarks måske populære spil i naturen for hele familien! Discgolf spilles som almindelig golf, hvor golfdiscen erstatter golfkølle og golfbold. Hullet erstattes af en discgolf kurv. Du kan leje et discgolfsæt, som du kan tage med hjem i haven, i skoven eller et andet sted, hvor I kan designe jeres egen bane med den medfølgende kurv. I sættet medfølger discs og en mobil kurv til discgolf. Med i tasken hører 5 sæt discs (driver, midrange og en putter) og en transportabel kurv til discgolf. Dette sæt består af: - Taske med 15 stk. golfdiscs (5 driver, 5 midrange og 5 putter) - 2 stk. scoreboard (genanvendelig) + blyanter og viskelæder - Taske med 1 stk. transportabel discgolf-kurv - Regler og vejledning til discgolf Generelle regler for discgolf - Discgolf spilles som almindelig golf, hvor golfdiscen erstatter golfkølle og golfbold. Hullet erstattes af en discgolf kurv. - Det er vigtigt, at du har frit udsyn inden du kaster. Kast derfor kun, når der med garanti ikke går mennesker eller dyr foran dig. - Du/I kan spille i grupper op til 5 personer. Alle spillere har 3 discs - driver, midrange og putter.

Pris:
200 kr. / 3 timer
300 kr. / hel dag

Booking forespørgsel
Forespørgsel på udlejning Fur Event
Afkrydsning af aktiviteter til leje
Har du spørgsmål til aktiviteten? Vi tilpasser gerne udlejningen til dig -

Flere aktiviteter hos Fur Event

200,-

/fra 2 timer

STAND UP PADDLE BOARD (SUP)

Lej et Stand Up Paddle board (SUP-board) på Fur, og nyd roen og udsigten på fjorden. Når man bruger et SUP-board står, sidder eller ligger man på boardet og padler i vandet.

200,-

/fra 2 timer

MOUNTAINBIKE (MTB)

Lej en mountainbike (MTB) hos Fur Event, og tag på tur i Furs natur. På Fur er der stor variation i landskabet og naturen, og derfor er det spændende at opleve det på tæt hold fra en cykel. Med en MTB er der god mulighed for at begå sig i det bakkede landskab på forskellige underlag.

200,-

/fra 3 timer

KÆMPE KLODSMAJOR

Har du gæster på besøg og vil I lave noget lidt anderledes i haven eller indenfor? Kæmpe Klodsmajor er sjovt for både børn og voksne - og folk der blot kigger på 🙂
Comments are closed.