AFLYST - Bålhygge på Fur - uge 42 - AFLYST

AFLYST Vi hygger ved bålet og snitter, bager snobrød mv. AFLYST

Vi tænder op i bålet, bager snobrød og finder snitteknivene frem. Der er plads til at sidde i læ i bålhytten, hvor du kan bage snobrød eller snitte på en figur eller pind. I billetten er inkluderet lån af snitteudstyr, bålmad (snobrød og en lille lækker ting) og drikkevarer (vand/saft/kaffe/te) Mødestedet er ved parkeringspladsen ved Fur Friskole inde midt på øen Fur Adressen er: Stisagervej 2, 7884 Fur

Oplev nye steder på øen Fur

Bålhygge og snitning kan afholdes forskellige steder i naturen. Vi har til dette event fundet en placering, som passer til aktivitetens indhold.

Tur for hele familien

Denne aktivitet aktiverer alle familiens medlemmer. De små kan få hjælp af de store eller voksne til at snitte en figur. De store børn og voksne kan fordybe sig i at lave en fin udskæring af træ, som bliver til en figur.

Personlig og professionel guide

På dagen vil der være en guide, som kan hjælpe med at introducere til en god snitteteknik, støtte børnene i at bage snobrød mv.

Mødested for event

Mødestedet for event kan variere alt efter årstiden og omgivelserne. Se mødestedet for dette event øverst i beskrivelsen.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at besvare dine spørgsmål. Har du særlige ønsker/præferencer for dit event, så sammensætter vi det, som du ønsker det.

AFLYST

Køb billetter her

Har du spørgsmål til dette event? Vi tilpasser eventet til dig

Flere events hos Fur Event

Herunder kan du finde inspiration fra Fur Events andre aktiviteter.

Kontakt os for pris

Naturbingo

Gå på opdagelse i Furs skønne natur med en naturbingo-bakke i hånden. Tag familien med og gå på opdagelse efter naturmaterialer på strand, i skov, langs vejkanter, i den urørte natur. Vi tilpasser gerne aktiviteten, så den passer til dit nærområde.

Kontakt os for pris

Mountainbike - guidet tur - øvet

Du kan leje et discgolfsæt, som du kan tage med hjem i haven, i skoven eller et andet sted, hvor I kan designe jeres egen bane med den medfølgende kurv. I sættet medfølger discs og en mobil kurv til discgolf. Med i tasken hører 5 sæt discs (driver, midrange og en putter) og en transportabel kurv til discgolf.

Kontakt os for pris

Snit og snak

Snit og snak indeholder - Hyggeligt samvær, gode snakke, kaffe/the og snitte i træ – I en tid, hvor digitale fællesskaber og online samtaler fylder mere og mere vil vi mødes i naturen og snakke om forskellige emner og hygge os med kaffe/the og snitte i træ samtidig.
Comments are closed.